S.C. Intercare 24 S.R.L. - Recruitment & Selection - 0759.024915
» Intrebari frecvente

 

1. Cum se desfasoara colaborarea dintre noi?

 

      Dupa ce v-ati inscris prin completarea formularului, veti fi contactat/-a de catre colegii nostri in cel mai scurt timp fie pentru informatii suplimentare referitoare la persoana dvs., fie pentru o oferta concreta.

 

 

 

2. Cine se va ocupa pe parcursul colaborarii noastre de eventualele probleme ce se pot ivi?

 

      Pe intreg parcursul colaborarii noastre, veti avea desemnata o persoana de contact careia va puteti adresa si care se va ocupa de rezolvarea problemelor.

 

 

 

3. Cum pot castiga mai mult?

 

      Pe parcursul colaborarii vi se vor propune noi oportunitati, cu prezentarea posibilitatii de castig.

 

 

 

4. Cum am siguranta seriozitatii colaborarii?

 

      Membrii echipei noastre au o experienta vasta in domeniu, fiind persoane cu o foarte buna reputatie profesionala. Avem o vechime de peste 5 in domeniu, iar colaborarile noastre cu partenerii nostri interni si externi sunt de durata.

 

 

 

» De ce Intercare24?

- va oferim un loc de munca in conditii legale; incheiem contract de munca si platim toate contributiile (somaj, pensii, sanatate, etc);
- sunteti salariatul/-a noastra pe intreaga perioada a contractului de munca;
- nu percepem nici un comision; scopul nostru este o cooperare pe t

» Fara taxe de brokeraj

Nu intermediem locuri de munca, noi prestam activitatea. Cautam persoane responsabile, cu un minim de experienta, care doresc sa lucreze pt noi pe o perioada lunga. Firma noastra va ofera posibilitatea unei cooperari pe termen lung in conditii transparente, punand accentul pe abordarea profesiona